Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

~Chatting On9 ANSARA PC 0607~

Tuesday, April 14, 2009

TITLE:

salam sume kwn2 kat mane pn aku x tau.. tp bleh kata kat seluruh dunia dah. ad yg dah fly dan ad gak yg sedang menunggu untuk fly. mula2 sekali yg fly, dak2 medik yg g russia, then yg g mesir, then, aku dgr hasif 5L fly g indonesia, wat medic gak.. ps tu aku x tau la sequence nye. last skali aku dgr tijah PA fly g us. to yg aku dh dgr. yg aku x dgr x tau la. aku pulop?? bile nk fly?? hurm... sori 2 say, i'm not gonna fly to anywhere anymore. sbbnya, aku dh bleh tmpt untuk study kat local u je. so, mmg xkn fly, laenlh kalo aku nk wat master n phd kn. myb leh fly. tp 1 je yg x bes kalo wat master n phd, aku tkot x smpt nk g reunion kita slepas 10 taun kita tinggalkan pc. hopefully, i'll be there together with all of you.

pejam celik pejam celik, dh nk msuk 2 taun dah kite tinggalkan pc. so, mcmana dgn korang?? ingtkn pc lagi x?? myB ramai yg ilang sedikit sygnya kat pc sbb dibawa masa berlalu. tp bg aku, sjk kebelakangan ni, aku asyik teringat kenangan kat pc tu. terlalu bnyk, korg ingt x?? mstilah ingtkn. bnyk bnde brlaku kat pc. yg aku ingtnya ad yg kena sai'e dri pondok pak guard ke hostel puteri, yg berigat fly, yg kna pau wktu keluar nk g bli mkanan, yg kantoi pnjat pagar nk blik n banyak lagi lah. aku pn x tau la apa yg korg ingtkn. tp aku ingt sume kenangan ttg aku dan kwn2 kat pc. mklumlh, ad gak batch kite sendiri aku knal lepas kuar pc, ad gak x knal lgsung. sori, frenz, not enough to know all of you..

skunk ni, kita ad lagi 8 taun ntuk tunggu our mega renuion. mmg ad renion wat masa ni. kat times square taun lps, taun ni lak yg latest kat mid valley. aku mntk maaf sngt2 sbb x leh g. aku bz sngt. ad gak terlintas kat fikiran aku n sorg 2 la kn, why don't we plan an organised reunion and held some activities?? contohnya kita wat la camping ke kat mana2, then having barbeque together or maybe we can try flying fox n bnyk lagi. ad 1 tmpt yg aku g kem dlu, kat ulu langat rsnya. agrotek resort. kat situ tmpt die mmg sesuai wat aktiviti cmni ni. juz bgtau pe kita nk wat kat diorg, then diorg handle. mmg la bnda cmni gne duit, bg aku, kalo nk wat reunion btol n mmg kite nk jumpa sbb rindu ke apa ke kn, money is not the probs. atau kita leh gak wat kat kelantan ke terengganu ke.. kn dkat sket. bajet pn kurang. cuma aku x tau kat mana tmpt bes nya.. aku arap adlah org yg nak wat reunion cmni..huhu...

8 taun akan dtg, sume dah berkerjaya. ad yg jd doktor, engineer, teacher, lecturer, geologist, actuarist, accauntant, sciencetist n many more. dan aku arap 8 taun yg aku datang xkn melunturkan segala kenangan dan persahabatan kita di pc. dan kalo ada yg gadoh2 tu, forgive it, myb it's hard to forget, but it is enough if we forgive it. dan aku berharap sangat kita akn jumpa lagi dlm 8 taun akn datang. 2017, wait for us!!!!!!!!!!!!!!!!

di sini sj dpt aku tulis.. laen hari, ad cerita, akn aku smpaikn.. korg pn same. hidupkanlah blog ni.. lame x dgr citer..k..

2 comments:

soutisarmad said...

assalamualaikum.. insyaAllah benda nie akan ada.. doakan sama2.. dan yg plg penting, kena ada pihak yg brusaha..

Layyinul Harir said...

salam..
ur.. 30 mei 09
reunion kt taman tngku anis.. fee RM 12 kalo tak slp.